+38 (044) 537-22-45

Цікава інформація про картонну упаковку

Картонна упаковка має величезну перевагу перед пластиковою тарою, тому що даний спосіб упаковки є екологічно чистим. Що власне являє собою картон, це більш щільний за своєю структурою папір, який повністю розкладається за лічені місяці і не забруднює екосистему шкідливими речовинами. Картон застосовується в багатьох галузях виробництва, наприклад, таких як легка промисловість, поліграфія, хімічна, харчова та приладобудування.

 

SW836dN9puk

В історії згадка про використання картону в побуті та промисловості датується початком XVI століття, тоді його застосовували в основному в поліграфічному діловодстві.

Після того як люди усвідомили всі переваги картону почалося масове виготовлення картонних коробок. Адже в них дуже зручно переносити і перевозити різні продукти, ціна такої упаковки обчислюється копійками, після транспортування речей їх можна розібрати і заново з легкістю зібрати.

Картонна упаковка в Києві користується великим попитом, адже в місті мільйоннику щодня здійснюється величезний оборот товарів, а їх потрібно транспортувати і картонна упаковка полегшує життя виробникам і постачальникам. Купуючи картонні коробки оптом, ви значно економите свій бюджет при цьому, ви можете нанести логотип своєї компанії на поверхню коробки, таким чином, забезпечуючи себе додатковою рекламою.

Картонна упаковка оптом фірмами зазвичай реалізується у великих кількостях. Основною її функцією є захист і збереження предметів, яку в ній знаходяться. Тому для транспортування особливо крихких виробів застосовується двошаровий картон з гофрованим прошарком між ними, він забезпечує амортизаційні властивості і зберігає продукцію під час падінь або зіткнень.

Картонна упаковка оптом може не тільки реалізуватися, її великими партіями здають на заводи для її вторинної переробки, таким чином, старому картону дається друге життя. Це ще раз підтверджує те, що цей вид упаковки не тільки екологічно чистий, але ще й дешевий.

Таким чином, використання картонної упаковки в рази перевищує застосування пластико вмісних пакувальних матеріалів. Це не тільки через дешевизну – величезною перевагою є екологічний фактор.

В наш час, в епоху, коли природні ресурси практично вичерпані людству доводиться шукати їм альтернативу. Ця тенденція торкнулася не тільки природних ресурсів, зараз настала ера так би мовити безвідходного виробництва. Целюлозна промисловість виявилася на піку цього нововведення, бо вторинна переробка паперу не вимагає великої затрати коштів і застосування спеціальних технологій. Тому картонна упаковка оптом купується і користується попитом у населення і виробників.

Картонні коробки оптом купуються для зберігання всіляких змащувальних матеріалів: літолу і салідолу. Такий контейнер не додає ваги мастила і в поєднанні з поліетиленом збільшує термін зберігання в рази.

Зараз постійно на ринку з’являються нові товари, оновлюються і вдосконалюються вже існуючі. Але картонна упаковка залишається незмінним лідером в їх упаковці та швидше за все не залишить цих позицій ще довгий час в силу перерахованих вище особливостей і переваг.

Top