+38 (044) 537-22-45

Розпал роботи в друкарні – підготовка до Нового року

Що клієнти купують на Новий рік

З одного боку, відповідь очевидна – подарунки, з іншого ж це маса товарів до святкового столу. Деякі подарунки в якомусь сенсі універсальні і підходять з кожного приводу – путівки, ювелірні прикраси, індивідуальні подарунки, відповідно інтересам одержувача – книголюбам друковані видання, цінителям сигар – особливі сигари або витончені аксесуари для них і так далі. Чи не обійдеться і без популярних у багатьох галузях подарункових сертифікатів. Так що, для ряду галузей бізнесу час Новорічних покупок один з найприбутковіших в році. Для друкарні цей час теж додасть роботи.

Участь друкарні в передсвятковій метушні

Друк наклейок та POS-матеріалів з інформацією про новорічні знижки, подарунки і розіграшi, виготовлення паперових пакетів для корпоративних подарунків партнерам і клієнтам, фірмові щоденники і календарі, як не можна до речі припадуть до початку нового року. При цьому в умовах терміновості і суєти, головне для клієнта – отримати бажаний результат, ціновий фактор при дотриманні інших умов, відходить на другий план.

Як це працює

Люди готові заплатити більше за той же товар, якщо він святково декорований, презентабельно виглядає і хороший для того, щоб подарувати важливiй людині. Гадаємо ви помічали, як до Нового року навіть звичні товари набувають урочисту оболонку – привітання зі святом на коробці, сама поява коробки, зміна кольору оформлення і так далі. Виготовлення коробок у вигляді різних будиночків, ялинок, кульок для дитячих подарунків незмінно затребуване з року в рік. Однак перш ніж зробити покупку, потрібно дізнатися, де вигідніше це зробити, і де знайдеться потрібний подарунок. У цей час друк новорічних каталогів, листівок виправдана як ніколи в році, щоб не витрачати час на похід в магазин, в якому можливо не опиниться бажаного подарунка, простіше і доцільніше переглянути каталог або прочитати в листівці про категорії товарів в наявності і місцезнаходження заповітного подарунка. Таким чином, в черговий раз друковані інструменти допомагають у ознайомленні з вашим магазином, а покупець знаходить те, що йому потрібно і з великою ймовірністю повернеться ще, якщо якість товару або послуги буде задовільним.

Top