+38 (044) 537-22-45

Новорічна упаковка – блискуче рішення для оформлення

Новорічні свята – улюблена тематика для багатьох дизайнерів, так як творчий порив дозволяє розгулятися, використовувати яскраві і помітні матеріали, мало застосовні протягом року. Однак і скомпонувати всю це творчу мішуру в одне гармонійне рішення іноді завдання не з легких. Хоча в цей чудовий святковий годину самий час піднести клієнтам або партнерам теплий подарунок в оригінальній дизайнерської упаковці.

«Формуємо» творчість

Мова не про становлення творчого бачення, а про застосування характерних форм в дизайні друкованих матеріалів, упаковок та іншого. Всюди видно ялинки, сніжинки, подарункові коробки, Діди Морози. Це традиційно і важко вигадати щось більш підходяще, але оформлення і поєднання елементів дозволить створити дизайн, що принципово відрізняється від інших пропозицій. Експериментуйте з кольорами і формою, коробка не обов’язково повинна бути в формі куба, а якщо у вас турфірма і ви пропонуєте відсвяткувати новорічнi свята в Австралії, чому б не нарядити Санту в водолазний костюм і не відправити його в плавання по Бар’єрному рифу.

Життєрадісні сценки

Класика безпрограшна, але гумор запам’ятовується більше, і сприяє продажам. І хоч гумор дуже індивідуальне поняття, не сумнівайтеся, ви знайдете аудиторію, яка оцінить його. Хороший добрий гумор дозволяє ще раз звернути на себе увагу, більше наблизитися до цільової аудиторії.

Трохи чарівництва

Зробіть листівку з світяться вогниками – різнокольорові діоди, додані в прорізи в листівці, зроблять її не громіздкою, зате дивовижною. Або коробку з солодощами для дітей, яка потім стане іграшковим будиночком або ляльковим театром, з фігурками, які вирізаються з підготовлених прикріплених шаблонів на коробці. Або просто зробіть якісну упаковку і прикріпіть до неї коробочку з хлопавками й бенгальськими вогнями, дозвольте клієнтам самостійно вирішити, коли влаштувати блиск і сяйво навколо себе.

Головне пам’ятати, що на якому б варіанті ви не зупинилися, основна мета – отримати якісний результат, який порадує вас і клієнтів або партнерів, підкреслюючи статус компанії і ставлення до них.

Top