+38 (044) 537-22-45

Як використовувати друк наклейок з користю для реклами?

Стікери часто асоціюються з яскравими папірцями, які ми вішаємо як нагадування про важливі справи і завдання. Якщо розглядати стікери як друкарський маркетинговий інструмент, то на ділі вони виявляються чи не найбільш універсальним засобом. Друк наклейок можна використовувати в самих різних галузях і самих різних місцях. Використовувати наклейку можна як самостійну одиницю або приклеїти її до чогось, щоб привернути увагу. Не знаєте, чим можуть допомогти наклейки в рекламі? Читайте лише деякі приклади використання.

Просування іміджу бренду

Нехитрий і нескладний спосіб практично скрізь показати свій бренд – на автомобілях, дошках оголошень (що зручно, адже не потрібно носити з собою клей, скотч, ножиці та інше) і, звичайно, на споживчих товарах і упаковках. Наклейки з цієї точки зору розглядаються як міні-білборди, звертаючи увагу людей на бренд поза звичним контексту, даючи компанії можливість опинитися в списку top-of-mind.

Надання інформації

Власне, ключова роль стікера – передати інформацію, наприклад, про товар, який ви продаєте. Зверніть увагу скільки наклейок на всіляких продуктах. Так, вони не завжди рясніють фарбами, але свою функцію, передачу інформації, виконують. Сюди входять і косметичні товари з стікерними наліпками, що розгортаються, та лазневі приналежності зі спеціальними водостійкими наклейками, і продукти харчування з даними про склад і строк придатності.

Наклейки для розпродажів і акцій

Друк наклейок, що кидаються в очі з заповітним словом «Знижка», це просто магніт для покупців. Це ненав’язливий, але негайний заклик до дії, який, якщо і не завершиться покупкою, в будь-якому випадку зробить рекламу компанії або товарному знаку, бренду. У даній категорії стікерів не соромтесь використовувати помітні кричущі кольори і аудиторія вам забезпечена.

Події

Стікер з десятого з’їзду любителів гірських велосипедів, наклейки з виставки еко побутової хімії. Будь-яка подія можна «вклеїти» в пам’ять за допомогою фірмового стікера. Помітне ж виконання приверне не тільки увагу, але і інтерес дізнатися побільше про подію / учасників. Зрозуміло, якщо ви плануєте надовго залишитися в пам’яті споживачів і використання наклейки передбачається на транспортному засобі, заздалегідь подбайте про якість продукції.

Top