+38 (044) 537-22-45

Паперові пакети оптом – вигідно, екологічно, святково

Сьогодні на хвилі загальної тенденції вибору продукції екологічної за складом і походженням, упаковка теж зазнає зміщення матеріалів, що використовуються. У деяких країнах Заходу використання поліетилену для упаковки продуктів заборонено. Повна заміна матеріалів з шкідливих складових поки важко здійсненна, так як деякі з них мають необхіднi властивостi для збереження цілісності зовнішнього вигляду товару, водостійкість і зносостійкість. І все ж перевага йде в бік більш екологічної упаковки. Паперові пакети оптом закуповують магазини фермерських продуктів, натуральної косметики та інші, на товарах яких красується етикетка «100% organic».

Чому варто паперові пакети купити оптом

Але не варто думати, що в такий пакет вміститися тільки легкий по вазі і невеликий за розміром предмет. При правильному склеюванню, ламінуванні і декількох шарах паперовий пакет витримує вагу до 30 кг. Вважаємо, ви не раз бачили в фільмах, як з магазину виходять з величезними паперовими пакетами, повними продуктів. Це цілком реальна практика, особливо, якщо пакет з ручками і не потрібно нести покупки незручно на руках. Така органічна упаковка зберігає форму, а при поєднанні з ущільненим дном і спеціальним просоченням, це стане відмінним рішенням навіть для упаковки морожених продуктів, на яких створюється конденсат і загрожує цілісності паперу.

Крім вкладу у збереження екології і це і вигідне фінансове вкладення. Такі пакети виготовляють з вторинної сировини, що істотно знижує вартість виготовлення. А якщо у вас залишилися невикористана така упаковка, відправте її на вторсировину або зробіть нові пакети з іншим дизайном, наприклад. При цьому необов’язково якось фарбувати папір, «натуральний» коричневий колір в поєднанні з грубими ручками з мотузки тільки підкреслить органічний стиль паперового пакета.

Подарункові паперові пакети

Для піднесення презентів, на випадок якщо немає можливості упакувати в папір, купіть подарункові паперові пакети оптом. До того ж оптом замовляти завжди вигідніше, ніж в роздріб. Так завжди під рукою будуть брендовані власним логотипом подарункові пакети, в яких не соромно піднести подарунок клієнтам, партнерам або співробітникам. Зробіть кілька варіацій розмірів і дизайну, так по приходу щорічних свят не доведеться шукати, де б паперові пакети купити, і ви завжди будете у всеозброєнні.

Top